folyamatos munka

2021.04.22. 08:21

Új épületszárny, modern eszközök a vámospércsi óvodában

A város önkormányzata, az intézmények magas színvonalon történő működtetése mellett, évek óta nagy hangsúlyt fektet azok folyamatos felújítására, korszerűsítésére, eszközeinek pótlására, bővítésére, növelve ezzel az általa nyújtott közszolgáltatások színvonalát.

Az óvodában az eszközfejlesztés és a kültéri játékok megújítása mellett az elmúlt években az összes csoportszobát és mosdót felújították, a köznevelési és a hivatali épületekre nagy teljesítményű napelemrendszereket telepítettek. Ezek a jövőben jelentősen csökkentik az intézmények közüzemi költségeit.

A szociális szolgáltató központ épülete új szárnnyal bővült, a támogató szolgálat részére pedig új kisbuszt vásároltak. A művelődési házban teljes eszköz-, informatikai és műszaki eszközpark cseréje történik majd, illetve ebben az évben befejeződik az épület és környezetének impozáns fejlesztése is.

KZS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában