Olvasói jelzésre

2021.04.29. 09:31

Kicserélték a beszakadt aknafedlapot a debreceni Attila téren

A régóta összetört betontábla nyílásába faágat dugtak figyelmeztetésként.

20210426 Debrecen Fotó: Matey István MI Hajdú-bihari Napló Olvasói panaszra és a Napló jelzésére rendbe tették a debreceni Attila tér 4. szám előtti aknafedlapot.

Forrás: Napló-archív

Fotó: Matey István

Egy Napló-olvasó a múlt héten azt jelezte a szerkesztőségünknek, hogy az Attila tér 4. számú ház előtti aknafedlap akkor már csaknem másfél hete hiányos, törött állapotban volt. Fényképes beszámolója szerint valakik a lyukba faágakat tettek, nehogy kitörje a bokáját egy óvatlan arra járó.

Fotó: Napló-archív

Figyelemfelhívása mellett panaszosunk természetesen azt is kérte, hogy lehetőség szerint mielőbb szüntessék meg a problémát az illetékesek. Felvetését továbbítottuk a polgármesteri hivatalnak, amely a válaszában rámutatott:

a probléma megszüntetése minden esetben az aknafedlap tulajdonosának feladata.

A jelzett aknafedlap nem az önkormányzat tulajdonában van, azonban kollégáik intézkedtek: a balesetveszély elhárítása érdekében a helyszínen sávos terelőtáblát helyeztek ki, ugyanakkor értesítették az aknafedlap tulajdonosát (egy távközlési szolgáltatót) a hiba mihamarabbi elhárítása érdekében.

Fotó: Napló-archív

Olvasónk újbóli levele szerint ez akkor példás gyorsasággal meg is történt, s ezt tanúsítja a hétfőn készített helyszíni képünk is.

VA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában