mindenki egyért

2021.03.31. 17:14

Összefogott a magyar foci a szombathelyi családért, Dzsudzsák Balázs mezére péntekig lehet licitálni

20210205 Szombathely Fazekas család a tragédia után kérte a Vas Népe segítségét. Az anya váratlanul meghalt agyvérzésben, a szerveivel három ember tud tovább élni – A szombathelyi Fazekas család nehéz helyzetbe került. Fotó: Cseh Gábor CSG Vas Népe Képen: első sor: Zsolt, Kristóf, középen: Fazekas Zsolt (apuka), hátsó sor: Renáta, Noémi, Szombathely, Cseh Gábor, CSG, Vas Népe

Fotó: MW-archív

Épp a születésnapján kapott agyvérzést egy 42 éves szombathelyi ötgyermekes családanya, akinek aztán a szerveivel három másik ember életét mentették meg. Ez ugyan némi vigaszt jelentett a gyászoló Fazekas családnak, de a helyzetükön ez sem tudott javítani: Zsoltnak, a férjnek egyedül kellett tovább szerveznie az életet, amely a mai helyzetben különösen embert próbáló feladat. Ahol nagy a baj, általában akad segítség is, ez szerencsére ebben az esetben is igaz: az idén jubiláló, 25 éves Lurkó UFC szervezésében 15 értékes labdarúgó mezt – többek között Dzsudzsák Balázs, Stieber Zoltán, Kovács István, és Kanta József dresszét – ajánlottak fel licitre a família javára.

A Fazekas család | Fotó: MW-archív

A több körben árverésre bocsájtott mezekre az egyesület hivatalos oldalán közzétett fotók alatti posztokban lehet licitálni, a befolyt összeget teljes egészében az édesanya nélkül maradt Fazekas családnak ajánlják fel.

A Loki-szurkolók szempontjából fontos információ, hogy Dzsudzsák Balázs mezére rögtön az első körben, április másodikáig lehet licitálni.

A jótékonysági licitről minden információ megtalálható a Lurkó UFC hivatalos oldalán.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában