javítani kell

2021.03.10. 13:39

Lezárják a Vár utcát és a Kálvin teret összekötő utat

2021. március 11-én 8.30 órától kezdi meg a kivitelező a Kálvin tér és a Vár utca összeköttetésének garanciális javítását, mely előreláthatóan jövő hét szerdán fejeződik be.

20201105 Debrecen fotó: Molnár Péter MP Hajdú-Bihari Napló A Kálvin téri belvárosi tömb gépjárművel történő könnyebb és komfortosabb megközelíthetősége érdekében új útszakaszt – a Kálvin tér és a Vár utca összeköttetését – valósítottak meg Debrecenben.

Fotó: Napló-archív

A lezárt útszakaszon gépjárművel áthaladni és parkolni a garanciális javítás ideje alatt nem lehet! A Péterfia utca és a Hunyadi utca felől érkező autósok a belvárosi tömböt a Csapó utcai bevásárlóközponton áthaladó útról tudják ezen időszak alatt megközelíteni. A szabálytalanul parkoló autók a munkálatokat akadályozzák, így azokat a közterület-felügyelet munkatársai a helyszínről elszállítják – olvasható városháza közleményében.

Kérik az arra közlekedőket, hogy az ideiglenesen megváltozott forgalmi rendnek megfelelően, rendkívül körültekintően vezessenek!

A javítás befejezéséről és az útszakasznak a járműforgalom általi ismételt használatba vételének lehetőségéről tájékoztatni fogják a közlekedőket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában