jegyzet

2021.02.12. 15:15

Régimódi történet

Megsárgult fotó a horgolt csipkével díszített vitrines szekrényben. A nagyszüleink.

Szakál Adrienn

A menyasszony csokrot tart a kezében, a vőlegény diadalittasan mosolyog a világra az optikán keresztül. Minden esküvői fotót az utókornak szánunk tanulságképpen: itt kezdődött a közös életünk. Ezeken a képeken kivétel nélkül bizakodva, elszántan pózolnak a párok az esküvő szervezésének több hónapos kálváriája után. Külön filmsorozatok foglalkoznak a menyasszonyok készülődésével, az ünnepi vacsora legdivatosabb terítékével, a tökéletes szalonzenekarral. Nem fordulhat elő, hogy a rendezvényterem díszítése hiányos legyen, elképzelhetetlen, hogy ne szervezzük meg gondosan a nászút részleteit.

Miért ne nézhetnénk így az előttünk álló évtizedekre? Miért ne készülhetnénk fel együtt az előttünk álló mérföldkövek megugrására? Lehetne úgy, hogy a szövetség, amely megköttetik, valóban a sírig tartson, és hogy a holtomiglan-holtodiglan több legyen ma, mint régimódi történet.

Szakál Adrienn

Kapcsolódó cikk:

https://haon.hu/kozelet/helyi-kozelet/akaratero-es-elfogadas-a-hosszu-hazassagnak-ez-lehet-a-titka-4996303/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában