zord idők

2021.02.15. 17:13

Felkészültek a rendkívüli hidegre Tégláson

A város önkormányzata a nagy hidegben a település öt pontján befogadó és melegedő helyeket, valamint nagy veszély esetén három helyen parkolókat is biztosított.

Befogadóhellyé vált az Úttörő utcán a sportcsarnok és a Fényes utcai iskolaépület, a városi óvoda épületében kijelölt helyiség, a Multifunkciós Közösségi Ház (régi mozi) épülete és a rendezvényterem. Parkolók a benzinkútnál, a vasútállomásnál és a Polgármesteri Hivatal udvarán vannak.

Tégláson a hétvégén is járőröztek a polgárőrök és a Polgármesteri Hivatal munkatársai, figyelték az utcákat, tereket, hogy senki ne maradjon kint a hidegben. Mint eddig mindig, ezután is folyamatosan, a rendkívüli időjárási körülményekben pedig fokozottan figyelnek mindenkire, így a nélkülözőkre is. A különösen rászorulók számára – a családsegítő szolgálattal egyeztetve – tűzifát és tartós élelmiszert juttattak el a polgárőrök segítségével.

KBÉ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában