halad a munka

2021.02.22. 17:40

Bokrétaavatót rendeztek Hajdúdorogon

Az ütemtervnek megfelelően halad a pályázati forrásból megújuló egészségügyi intézmény felújítása, hétfőn az avatókoszorú is felkerült az épület legmagasabb pontjára.

Fotó: Miska Andrea

– Nagy örömömre szolgál, hogy az orvosi rendelő a mai napon elérte a kivitelezési munkálatok legmagasabb pontját. Tapasztalataim alapján magas minőségben zajlik a beruházás, melyet ezúton kis köszönök – fogalmazott a bokrétaavató ünnepségen Horváth Zoltán polgármester.

Fotó: Miska Andrea

A kivitelező cég nevében Török Tamás ügyvezető köszönte meg a vállalkozás dolgozóinak eddigi munkáját. Kiemelte, hogy a csapatmunkának köszönhetően, várhatóan május végén 21. századi körülmények között fogadhatják betegeiket az egészségügyi dolgozók.

Fotó: Miska Andrea

Az intézmény legmagasabb pontjának elkészültét – a hagyományokhoz híven – ünnepelték meg az építők és építtetők, ezért a rendelőintézet legmagasabb pontjára Kiss Sándor ácsmester helyezte fel a bokrétakoszorút.

Az avatón részt vett Simon Zoltán alpolgármester és Majoros László, a beruházás műszaki ellenőre is.

Miska Andrea

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában