A frászt hozhatták a közlekedőkre

2021.01.19. 11:38

Eszeveszett közúti versenyt tolt két autós a debreceni forgalomban – videó

A forgalom nem volt épp csekélynek mondható, de ez mit sem változtatott azon, hogy a két sofőr kiélje versenyzési hajlamait a közúton.

Megdöbbentő olvasói felvételeket kapott a bpiautosok.hu. Az alábbi videó első részét Debrecenben rögzítették, az eset múlt hét kedden, déltájban történt a Mester utca és a Csemete utca találkozásánál.

Az audisnak nem volt elég a menetirány szerinti saját sávja, igénybe vette hát a szembejövő sávot is, ami mellett ráadásul a balra kanyarodó sávban is autósok várakoztak a zöld jelzésre. Így a kamerás autó és a kanyarodásra várakozó autósok között húzott el, nem éppen városban megszokott tempóval – írja a portál.

Azt nem tudjuk, hogy a kamerás autó mögött jöttek-e egyéb közlekedők, de bizonyára mindenkit meglepett a szituáció – tették hozzá.

Mint kiderült, a felvétel második része már Pomázon forog.

„Úton Pomáz felé, amikor a videón látható szürke VW Passat egy záróvonalat figyelmen kívül hagyva, nagy sebességgel előzött egy kocsisort. Nem sokon múlott, hogy egy négytagú családot két kisgyerekkel a másvilágra küldjön. Bízom benne, hogy az autót vezető elmebeteg találkozik ezekkel a képsorokkal és legalább elgondolkodik az eseten…”

– idézte olvasóját az utóbbi képsorok kapcsán a bpiautosok.hu.

Kapcsolódó cikk:

https://haon.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/menekulniuk-kellett-a-gyalogosoknak-debrecenben-video-4857943/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában