hogy könnyebb legyen

2020.12.10. 13:17

Védőeszközök és meleg tea is segíti a szemétszállítók munkáját

A téli időszakban is odafigyel munkatársaira az AKSD Kft.

20200316 Debrecen fotó: Kiss Annamarie KA Hajdú-Bihari Napló Szemétszállítás illusztráció.

Fotó: Kiss Annamarie

– Az cég és leányvállalatai frontvonalában jelenleg 296 munkatársunk küzd nap mint nap az elemekkel, azaz olyan jellegű munkát végez, ami azon túl, hogy fizikailag megterhelő, túlnyomórészt a szabadban történik, tekintettel arra, hogy a munkájukat az utcán, a debreceni köztemetőkben vagy a Regionális Hulladékkezelő Központban végzik – derül ki a vállalatnak a Naplóhoz eljuttatott közleményéből.

Domokos Csilla szóvivő arról tájékoztatott, hogy a hidegebb évszakokban téli védőeszközöket biztosítanak a kollégáknak. Ilyenek például a láthatósági csíkokkal ellátott télikabát és mellény, a bélelt bőr- és gumikesztyű, a téli sapka és meleg bakancs is. Hozzátette, a telephelyeiken korlátlan mennyiségben akad meleg tea, amelyet termoszban is magukkal visznek a dolgozók, a koronavírus-járvány kezdete óta pedig multivitaminnal látják el munkavállalóikat. Domokos Csilla arra is kitért, télen számos fűtött melegedő helyiség van, ahol a dolgozók a pihenőidejüket el tudják tölteni.

BD

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában