Jótékonyság

2020.12.16. 16:46

A Krones is gyűjtötte a cipősdobozokat

A debreceni cég több adománygyűjtő akcióban is részt vett idén.

Fotó: Matey István

A Krones Hungary Kft. dolgozói több mint száz gyermek és család ünnepét tudják szebbé tenni az összegyűjtött ajándékokkal, melyeket a Baptista Szeretetszolgálatnak és a Debreceni Karitatív Testületnek adtak át szerda délután.

– Nagyon sok támogatást kapott és kap is a cégünk, így fontosnak tartjuk, hogy amikor van rá lehetőségünk, akkor mi is adjunk. A 2020-as év eseményeit figyelembe véve az idei karácsonykor különösen figyelnünk kell a segítségnyújtásra és összefogásra – fogalmazott Pascal Männche, a cég ügyvezetője.

A Baptista Szeretetszolgálat Országos Cipősdoboz Akciója a rászoruló gyermekek karácsonyába szeretne egy kis örömöt hozni. – Az idei évben nőtt az igény az adományokra, viszont sajnos a koronavírus-járvány miatt kevesebb gyűjtőpontot tudtunk létrehozni. Jelenleg körülbelül negyvenezer dobozra lenne igény – osztotta meg a Naplóval Hári Tibor, a Baptista Szeretetszolgálat vezetője. Kiemelte, hogy az online cipősdoboz vásárlás többszöröse a tavalyinak, sokan segítik munkájukat pénzadományokkal is. – Elsősorban olyan ajándékokat várunk, amelyeknek egy 2 és 16 éves kor közötti gyermek örülne. Természetesen segítenek a tartós élelmiszerek is, ám azokat más programok keretein belül gyűjtjük – tette hozzá.

Debreczeni-Kondás Eszter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában