koronavírus

2020.11.13. 16:08

Számtalan felajánlás érkezett a Debreceni Egyetem Kenézy Gyula Egyetemi Kórházba

Az orvosok és egészségügyi szakdolgozók részesültek benne.

A Kórház vezetői és dolgozói az eddigi felajánlásokat megköszönve az alábbiakban kérik az adományozók szíves együttműködését – olvasható a Debreceni Egyetem honlapján.

Debrecenben és Hajdú-Bihar megyében is jelentősen nőtt az új koronavírussal fertőzöttek száma. Az igazolt és a COVID gyanús betegeket a Kórház Járványügyi Ellátó Központjában kezelik, ahol a biztonságos és folyamatos betegellátáshoz minden feltétel adott, rendelkezésre állnak a megfelelő minőségű és mennyiségű gépek, eszközök, műszerek, az orvosok és az egészségügyi szakdolgozók pedig a betegek legmagasabb szintű ellátására törekednek.

Aki mégis segíteni szeretne, vagy adománnyal, ajándékkal fejezné ki háláját az egészségügyi dolgozók áldozatos munkájáért, kérjük, hogy előzetesen szíveskedjen egyeztetni Irinyi Beáta szociális csoportvezetővel (+36 30 645 75 95), aki segít abban, hogy a felajánlások a megfelelő helyre kerülhessenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában