ügyészségen az akta

2020.11.22. 09:12

Pozitív lett a sofőr gyorstesztje, előállították

A Debreceni Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 23 éves bihartordai férfivel szemben folytatott.

Fotó: illusztráció / Shutterstock

A Debreceni Rendőrkapitányság járművezetés bódult állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy bihartordai lakossal szemben – írja a police.hu. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított személygépkocsijával közlekedett 2020. április 28-án éjszaka Debrecen belvárosában, amikor ellenőrizték a járőrök. Az igazoltatás során felmerült a gyanú, hogy a sofőr a vezetés megkezdése előtt kábítószert fogyasztott, ezért őt előállították, és vele szemben drog gyorstesztet alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott. Az eljárás során kirendelt igazságügyi orvosszakértő megállapította, hogy a 23 éves férfi a vezetési képességre hátrányosan ható szerek által befolyásolt bódult állapotban volt, amikor igazoltatták az egyenruhások.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában