Olvasói panasz

2020.10.20. 14:19

Utánanéznek a tönkrement akna körül a patkányoknak

Ha a vizsgálat alátámasztja a rágcsálók jelenlétét, azok gyérítéséről gondoskodik a hivatal.

MP

Fotó: Molnár Péter

Hosszú évek alatt teljesen tönkrement egy vízakna a Gáborjáni Szabó Kálmán utca 11. előtt, ezáltal a fedő alatt hatalmas tátongó lyuk keletkezett, amelybe egy kisgyerek simán beleeshet – hívta fel a figyelmünket olvasónk, Halász Lajos a napokban. Mint elmondta, jelenleg patkányok szaladgálnak ki-be a körülbelül egy méter hosszú, fél méter széles aknában. Egyebek közt azt is említette, hogy korábban jelezte a problémát az önkormányzat városüzemeltetési osztályán és az AKSD-nél is, de a helyzet változatlan.

Észrevételét továbbítottuk a polgármesteri hivatalnak. A szerdán érkezett válasz szerint a hivatal illetékes szakemberei az érintett területen helyszíni szemlét végeztek. A Gáborjáni Szabó Kálmán utca 11. előtti közterületek, illetőleg az aknák környezetének rágcsálómentesítési vizsgálata folyamatban van.

Amennyiben a vizsgálat alátámasztja a rágcsálók jelenlétét, azok gyérítéséről hivatalunk gondoskodik. Ezenkívül az akna környezetének földdel való feltöltésére is történt intézkedés

– írta a polgármesteri hivatal.

FGy

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában