koronavírus

2020.10.09. 07:15

Fertőtlenítik a főbb közösségi tereket Polgáron

A rendőrség tájékoztatása szerint 35-en vannak házi karanténban.

Fotó: illusztráció / Shutterstock

Hétfőtől, október 12-étől a polgármesteri hivatalban a megszokott munkarendben folytatódik a munka, miután akkorra letelik a dolgozóknak a Tóth József polgármester által elővigyázatosságból és megelőző szándékkal kért önkéntes karanténban tartózkodás ideje – tájékoztatott a városvezető a település közösségi oldalán. Tóth József azt is közölte, hogy Polgáron a rendőrségtől kért hivatalos adatközlés alapján október 8-án hatósági házi karanténban 35 fő tartózkodik. Ez a szám naponta változik.

A járvány közösségi terjedésének a megfékezése érdekében továbbra is kérik a városlakóktól, hogy kerüljék azokat a helyeket, ahol zárt térben sokan tartózkodnak. Fontos, hogy társaságban maszkot viseljenek, és betartsák a 1,5 méteres szociális védőtávolságot. Szükséges, hogy naponta többször mossanak kezet, fertőtlenítsék a gyakorta használt felületeket és szellőztessenek. A város főbb közösségi területeit és közterületeit is fertőtlenítik.

Csőke Vivien

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában