lépésről lépésre

2020.10.14. 16:28

A Nagyerdőn tett őszi sétát a Debreceni Nyugdíjas Egyesület

A Magyar Szabadidősport Szövetség tagjaiként csatlakoztak a Világ Gyalogló (hó)Nap felhíváshoz, melynek célja népszerűsíteni magát a gyaloglást.

MP

Fotó: Molnár Péter

A gyaloglás, a séta rendszeresen űzve alkalmas eszköz az egészség megtartására, társakkal, barátokkal, óvodai, iskolai közösségben, akár a családtagok bevonásával, közösen gyakorolva pedig egyúttal remek időtöltés. A Világ Gyalogló (hó)Nap keretében egész októberben országszerte több mint száz rendezvényen sétálhatnak, túrázhatnak együtt a társaságok. Ezen felbuzdulva szerda reggel, 9 órai kezdettel a debreceni egyesület tagjai közel 2-2,5 órás gyalogos sétát szerveztek a Debreceni Nagyerdőn. Minden résztvevő egy totót kapott, melynek kitöltéséhez segítséget nyújtottak azok az információk, amelyek a séta során érintett helyszíneken elhangzottak. Egy-egy szobornál, vagy épületnél, létesítménynél villámkérdések hangzottak el, minden kérdésnél a helyes választ adó apró ajándékot kapott.

MP
Fotó: Molnár Péter

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában