Fuss! Fotózz! Mosolyogj!

2020.09.22. 11:36

Erőt adtak a futók a kis betegeknek

Hortobágy volt a második állomása a Fuss! Fotózz! Mosolyogj! programsorozatnak, amelyen Senánszky Petra is futócipőt húzott.

Fotó: Leukémiás Gyermekekért Alapítvány

Összesen negyven vállalkozókedvű vett részt az idén 30 éves Leukémiás Gyermekekért Alapítvány rendezvényén az elmúlt hétvégén. Az esemény a 24. Gulyás és Pásztortalálkozó programjához kapcsolódott, ahol egész nap érdekes és hagyományteremtő programokkal szórakoztatták a látogatókat – olvasható a szervezők közleményében. Hozzátették, a kezdeményezéssel szeretnék felhívni a figyelmet hazánk csodás látnivalóira, ezen felül pedig motivációt adni a beteg gyermekeknek és szüleiknek is.

Fotó: Leukémiás Gyermekekért Alapítvány

A résztvevők Szent Vendel szobránál gyülekeztek, a futást Dani, egy 9 éves, mára már gyógyult kisfiú indította el Senánszky Petra, a tizenegyszeres világbajnok uszonyosúszó, illetve Pajna Zoltán, a megyei közgyűlés elnöke közreműködésével. A szervezők ezzel szerették volna szemléltetni a gyógyulást és az új életerőt. A futók választhattak, hogy 5 vagy 10 kilométeres távot teljesítenek, ezalatt pedig fotókat és videókat készítettek, amelyekkel motiválni tudják a leukémiával küzdő kis betegeket is.

A résztvevőknek a futás után slambuccal kedveskedtek a szervezők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában