Közlekedők, figyelem!

2020.08.22. 16:21

Kedden adják át a 471-es Debrecen és Hajdúsámson közötti szakaszát, egy időre lezárják a főutat

Délelőtt tartják az avatóünnepséget, 9.30-tól 10 óráig terelik a forgalmat.

20191114 Debrecen fotó: Matey István MI Hajdú-Bihari Napló Illusztrációs képek a 471-es útról az autópályán.

Fotó: illusztráció / Napló-archív

Augusztus 25-én 9.30 órától 10 óráig a 471. sz főút Szikigyakor utcai jelzőlámpás csomópont és a Sámsonkertnél lévő körforgalmi csomópont közötti szakaszát a 471. sz. főút Debrecen-Hajdúsámson közötti szakaszának átadóünnepsége miatt teljes szélességében lezárják

- közölte a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt.

Debrecen irányából Hajdúsámson, illetve Nyíradony térsége terelőúton érhető el, melynek útvonala a következő: Debrecen, Acsádi úton Martinka érintésével lehet eljutni Hajdúsámsonig, illetve a 471. sz. főútig. Debrecenben, az Acsádi út kereszteződésénél ideiglenes sárga jelzőtáblák jelzik majd a Hajdúsámson irányába vezető terelőutat.

A Debrecen felé közlekedők Hajdúsámsontól Martinka érintésével juthatnak el a megyeszékhelyre.

A 471. sz. főút (Sámsoni út és Külső Sámsoni út) az Acsádi úti csomópont és a Szikgyakor utcai csomópont (Útkaparó presszó) között a használható lesz.

A NIF Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy

ebben az időben különösen figyeljenek az ott dolgozó szakemberekre, akik ebben az időben távolítják el az újonnan megépített szélső sávok korlátozó eszközeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában