fotókkal

2020.07.14. 11:54

Átadták az Agora Irodaház egyes ütemét, már indul is a kettes

A modern és flexibilis épület a belvárosban, a Nagyállomás forgalmas közlekedési csomópontjának közelében helyezkedik el, kedvező infrastruktúrát biztosítva ezáltal a betelepülő cégeknek.

Fotó: Molnár Péter

Az épület energiahatékony, A kategóriás minősítéssel rendelkezik, ütemenként 5000 négyzetméter bérbe vehető területtel. A belső térelosztás ügyféligény szerint rugalmasan alakítható nagyobb egybefüggő terekké vagy kisebb, több irodából álló együttessé – olvasható az EDC Debrecen közleményében.

Az épület arculata finom, elegáns, ugyanakkor dinamikus és karakteres.

Mostanra az első ütem 30 százaléka már bérbeadásra került, a további területek iránt is nagy az érdeklődés. A második fejlesztési fázissal kiegészülve összesen 11 000 négyzetméterre bővül majd az irodakomplexum. Az Agora Irodaházban maximális kihasználtság mellett több mint 1000 ember tud majd dolgozni.

A beruházás a DP Cégcsoporton belül a DP Leasing Kft. fejlesztéseként és a Dryvit Profi Kft. kivitelezésével valósult meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában