NAV

2020.06.15. 09:52

Újabb ügyfélszolgálatok nyitnak ki a megyében

Átmeneti szünet után fokozatosan újra kinyitnak a NAV megyei ügyfélszolgálati helyei.

A már korábban megnyitott balmazújvárosi kirendeltségen, valamint berettyóújfalui, hajdúböszörményi és hajdúszoboszlói Kormányablakokban működő ügyfélszolgálati helyeken felül 2020. június 15-étől újra lesz ügyfélfogadás a püspökladányi és hajdúnánási NAV-ablakokban is.

A nyitvatartás a korábban megszokott rendben zajlik:

A járvány megelőzése, a munkatársak és az ügyfelek egészségének megóvása érdekében az ügyféltérben száj- és orrnyílás eltakarására alkalmas eszköz viselése ajánlott. Az adóügyek döntő többsége elektronikusan is intézhető, ezért érdemes az elektronikus vagy telefonos ügyintézést választani, elkerülve a személyes megjelenést és a sorban állást. A NAV általános tájékozató rendszere, a NAV Infóvonal a 1819-es telefonszámon hívható. A halaszthatatlan személyes ügyintézés alkalmával célszerű ügyfélkaput nyitni, vagy telefonos ügyfélazonosító-számot (PIN-kódot) igényelni, hogy a későbbiekben legyen lehetőség az online vagy a telefonos ügyintézésre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában