Szín5ös

2020.06.15. 09:00

Legyünk büszkék a kitűnő gyermekeinkre!

Várjuk a jelentkezését azon Hajdú-Bihar megyei általános iskolai tanulóknak, akiknek a 2019/2020-as tanévben valamennyi osztályzatuk ötös lett.

Be szeretnénk mutatni azokat az általános iskolásokat, akik az egész tanévet szorgalmas tanulással töltötték, s a kiemelkedő munkájuk jutalma nem is maradt el:

kitűnő lett a bizonyítványuk.

Az alsó tagozatos gyermekek esetében szöveges értékeléssel is elfogadjuk a jelentkezéseket, ha tartalmazza a „követelményeknek jól megfelelt” vagy a „megfelelt” összegzést. A részvételhez a következőkre van szükség: tanuló neve, lakcíme, iskolája, osztályának megnevezése, fél évnél nem régebbi arckép és a bizonyítvány másolata (fotója), valamint egy szülői beleegyező nyilatkozat. A kért adatokat, fotókat kizárólag a portálunk kezdőlapján elérhető linken tölthetik fel.

A jelentkezési határidő: 2020. július 6.

A feltételeknek megfelelő, színötös bizonyítvánnyal rendelkező gyermekek beérkező fotóit és adatait a Naplóban és a haon.hu oldalon közöljük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában