szépül a település

2020.05.07. 13:24

Fák, cserjék, virágok díszítik Hadház köztereit

A tavaszi városszépítő munkálatok során fákat, bokrokat és virágokat ültet, valamint füvesít Hajdúhadház Város Önkormányzata.

Fotó: Kádár Kata

A település vezetése évek óta kiemelt figyelmet fordít a környezeti értékek megóvására. Hajdúhadházon folyamatos a növények telepítése annak érdekében, hogy az itt élők szebb és egészségesebb környezetben éljenek. Ennek eredménye, hogy a városban a rendezett területek aránya folyamatosan nő. A közterületek, parkok rendezési munkái során több száz fa kiültetése valósult már meg eddig is. A fa- és bokorültetés mellett a virágosítás és a füvesítés is folyamatos azért, hogy tovább szépüljenek a közterületek.

Fotó: Kádár Kata

Az önkormányzat kiemelten kezeli a település azon területeit, ahol a közelmúltban fejlesztések voltak. A már megvalósult fejlesztésekhez kapcsolódva, azokat kiegészítve, parkosítja, szépíti a környezetet a város vezetése. Megszépültek és virágba borultak a csillagterek, igazi kis pihenőoázisok jöttek létre, valamint a temető felújítási munkálatai mellett az impozáns, új kerítés mellé fákat telepítettek. Hajdúhadház az elmúlt hetekben még virágosabbá vált.

Kádár Kata

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában