Videóval

2020.04.30. 12:58

Rajzterápiás társasjátékot küldhetünk a rászoruló családoknak

Az élet bőröndje rajzterápiás családi játék Ineke Ruiter keresztyén művészetterapeuta találmánya, aki 2017 óta foglalkozik hátrányos helyzetű gyermekekkel a Dorkász táboraiban.

Magyarországon először a Dorkász Szolgálat Alapítvány gondozásában jelenik meg a családi társasjáték. Az alapítvány kétszáz rászoruló családnak segít rendszeresen ruha- és élelmiszeradományokkal, most pedig élményhez szeretné juttatni őket – tudtuk meg az intézmény közleményéből.

A bőröndök május 1-től elérhetőek az alapítvány holnapjáról, ám azokból nemcsak rászoruló családoknak küldhetünk, hanem magunknak is rendelhetünk. A játék 3-12 éves gyermekek számára készült.

„Küldj egy Élet bőröndjét egy rászoruló családnak, és rendelj egyet magadnak is!”

Mit tartalmaz a játék?

A bőrönd három bibliai történettel, lapra szerelve érkezik, melyet az utasítások alapján a családnak kell közösen összeállítania. A csomag továbbá tartalmaz színes ceruzákat, jegyzettömböt és egy listát a szimbólumrendszerről, ami segíti a történetekről készített rajzok elemzését. További történetek havonta letölthetőek az alapítvány honlapjáról.

További információkért hívja a 06/70-379-6763-as telefonszámot, vagy érdeklődjön az [email protected] e-mail címen keresztül!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában