koronavírus

2020.03.17. 08:26

Fontos változások: tovább szigorít a Debreceni Hulladék Közszolgáltató

Újabb intézkedéseket vezetett be a cég a koronavírus-járvánnyal összefüggésben.

Fotó: illusztráció, Shutterstock

Mint arról portálunk is beszámolt, múlt pénteken közölte a Debreceni Hulladék Közszolgáltató Nonprofit Kft., milyen változásokat eszközöltek a koronavírus-járvány elleni védekezéssel kapcsolatban. Ezeket toldották meg most két lényeges intézkedéssel.

A lakossági hulladékátvétel 2020. március 19-től visszavonásig szünetel mind a Lakossági Hulladékudvar, mind a Regionális Hulladékkezelő Központ vonatkozásában. Arra kérik és ösztönözik a lakosságot, hogy ebben az átmeneti helyzetben igyekezzenek áttárolni azt a hulladékmennyiséget, melyet egyéb esetben le szoktak adni.

Emellett a debreceni lomtalanítás áprilisban nem fog elindulni, átmenetileg felfüggesztik. Azon lakosokat, akik már megrendelték a lomtalanítást, kiértesítik. A vidéki települések esetében Nyíradony, Hosszúpályi, Hajdúszovát, Monostorpályi, Létavértes, Nyírmártonfalva és Hajdúbagos települések esetében szintén felfüggesztik a lomtalanítási szolgáltatást 2020. március 23. napjával.

A Debreceni Hulladék Közszolgáltató korábban meghozott intézkedéseit itt találják.

A koronavírus-járvánnyal kapcsolatos további cikkeinket ide kattintva érhetik el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában