biztonsági intézkedések

2020.03.12. 12:53

Bezár az Apolló Mozi, elmarad a Debreceni Tavaszi Fesztivál

A Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft. programjait is érintik a veszélyhelyzet intézkedései.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fotó: Molnár Péter, archív

A magyar kormány és az Operatív Törzs a szerdán kihirdetett veszélyhelyzet és ennek megfelelően a fenntartó, Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata által meghatározott intézkedési terv értelmében azonnali hatállyal felfüggesztjük a zárt térben 100, szabad térben 500 fő feletti rendezvények megtartását – írja közleményében a Főnix Rendezvényszervező Közhasznú Nonprofit Kft.

A Debreceni Tavaszi Fesztivál (március 22-31.) összes programja elmarad és a megvásárolt jegyeket április 30-ig kizárólag a jegyvásárlás helyszínén visszaváltják. Határidőn túl a jegyek visszaváltására nincs lehetőség! Az online megvett jegyeket pedig az Interticket Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. váltja vissza. Az ügyfélszolgálatot emailben az [email protected] címen, valamint a +3612660000-ás telefonszámon érhetik el.

Az Apolló Mozi március 12-i hatállyal visszavonásig mindhárom termében felfüggeszti vetítéseit, a helyszínen értékesített jegyeket március 20-ig a mozi jegypénztárában visszaváltják. A SimplePay rendszerén keresztül előzetesen értékesített jegyek árát online módon automatikusan március 20-ig az Apolló mozi visszautalja.

A Kölcsey Központ – a zárt térben 100 fős korlátozás feltételeit maradéktalanul betartva -, nyitvatartási időben továbbra is fogadja a látogatókat.

A Főnix rendezvényszervező az intézmény mosdóiban fertőtlenítő kézmosó szereket, közösségi tereiben kézfertőtlenítésre alkalmas készülékeket helyezett ki.

Mint írják, a későbbi programjaik (Bor-és Jazznapok, Debreceni Virágkarnevál) jegyértékesítése folyamatos. A Nagyerdei Szabadtéri Játékok előadásainak jegyértékesítését előzetes terveiknek megfelelően rövidesen megkezdik.

Közölték továbbá, hogy a kihirdetett veszélyhelyzettel kapcsolatos változások esetén azonnali hatállyal a szükséges intézkedéseket megteszik és arról tájékoztatást adnak.

A megyében eddig lefújt események folyamatosan frissülő listáját ide kattintva érhetik el.

A koronavírussal kapcsolatos egyéb írásainkat ide kattintva érhetik el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában