fotókkal

2020.01.21. 13:12

Újabb adományok a Debreceni Karitatív Testületnek

A Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség szervezőbizottsága 44 kék vödröt adott át a Debreceni Karitatív Testület részére kedden a jégcsarnokban.

Fotó: Matey István

A jegyértékesítések során minden eladott belépő árából 100 forintot ajánlottak fel, és az így összegyűlt összegből töltötték meg tartós élelmiszerekkel a vödröket. Az egyik hipermarket pedig 10 darab korcsolyát adományozott a testület részére, melyeket a Debreceni és Nyírségi Görögkatolikus Gyermekvédelmi Központ Békés úti lakásotthonában lakó gyermekek kaptak meg.

 

A felajánlást a sportcentrum 5 alkalmas belépővel egészítette ki, hogy az állami gondoskodásban élő gyerekek többször is eljuthassanak a jégcsarnokba.

– Mindig jó szívvel fordulnak a karitatív testülethez, mi pedig mindig meg is tudjuk hálálni a bizalmat, hiszen olyan helyre juttatjuk el a forrásokat, ahol a legnagyobb szükség van rá – fogalmazott Széles Diána. Az alpolgármester kitért a két nap múlva kezdődő gyorskorcsolya Eb-re is, mely turisztikai szempontból jelentős a város számára. – Körülbelül 3000 vendégéjszaka, ami bevételként megjelenik Debrecenben, mely fontos mutató a turizmus szempontjából. Ilyen sporteseményekkel egy holtidőszakban is sokat tudunk segíteni a debreceni gazdaságnak – fűzte hozzá.

PTZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában