jótékonyság

2019.12.08. 20:32

Szívből érkeztek az édességek a plázába

Látványos, tizenöt perces bemutatóval hívta fel a figyelmet a hátrányos helyzetű gyermekek számára a csokigyűjtésre a Tündérkör Alapítvány a Debrecen Plazában vasárnap délután.

Fotó: Kovács Zsolt

A 3. Csoki Szív FlashMob karitatív édességgyűjtőn beérkezett édességeket a tartós élelmiszerekkel az alapítvány az ünnepek alatt szállítja házhoz az olyan 16 év alatti gyermekekkel rendelkező családoknak, akik igazán rászorulnak a segítségre.

Az eseményen ott voltak a pásztorok, akik az adventi gyertyagyújtásra érkeztek szerte a megyéből. A gyermekek kedvence egy Mikulás-sapkába bújtatott törpebagoly volt, akivel szívesen fényképezkedtek is. Amíg a csokikat a gyűjtőládába tették a felajánlók, karácsonyi énekek és karácsonyt idéző történetek, mesék szóltak a hangszórókból.

A Tündérkör Alapítvány kezdeményezésének sikerét mutatja, hogy mintegy kétszázan álltak sorba, hogy adományaikat elhelyezzék a gyűjtőládákba.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában