jótékonyság

2019.12.21. 10:17

Kósa Lajos is ajándékot vitt a debreceni rászorulóknak

Karácsony a segítségnyújtásról, az adakozásról, az ajándékozásról szól, és mi támogatjuk azokat itt, advent idején, akiknek az anyagi helyzetük nem teszi lehetővé az ajándékvásárlást.

Fotó: Vass Attila

Így fogalmazott a Napló kérdésére Kósa Lajos országgyűlési képviselő (Fidesz–KDNP), aki szombaton 9 órakor kedveskedett csomagokkal a rászorulóknak.

A négyszatyornyi tartós élelmiszert és szaloncukrot a politikus a Kossuth téri „Add tovább!” házikónál helyezte el. Közben örömmel állapította meg, hogy tele van a gyűjtőláda, valamint azt is, hogy két nappal korábban a gyorskorcsolyázóink is itt jótékonykodtak. Érdeklődésünkre Kósa Lajos emlékeztetett arra is, hogy Debrecen segítségnyújtása folyamatos, hiszen egyebek mellett közétkeztetést üzemeltet a cívisváros, és más formában is nagyon sok rászoruló családnak segít.

– Én magam pedig ilyenkor mindig a Református Szeretetszolgálatnak szoktam még adományozni – mutatott rá a debreceni honatya.

VA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában