oktatás

2019.11.29. 10:57

Új vezető került a Debreceni Nemzetközi Iskola élére

December elsejétől Trina Arsenault lesz az intézmény igazgatója.

Fotó: Kiss Annamarie

Debrecen Megyei Jogú Város Közgyűlése csütörtökön többek között arról döntött, hogy december elsejétől Trina Arsenault, az intézmény általános iskolai programjának (PYP) vezetője lesz a Debreceni Nemzetközi Iskola új igazgatója.

Trina Arsenault az iskola működésének megkezdése előtt csatlakozott a Debreceni Nemzetközi Iskola csapatához, és részt vett az iskola fejlesztésében, valamint a szakmai, oktatási program kialakításában. Huszonkét éve dolgozik nemzetközi környezetben tanárként és oktatási vezetőként. Japánban, az Egyesült Államokban, Kuvaitban, Kanadában és Svájcban is tanított. A Nemzetközi Iskolák Tanácsának vezető munkatársaként komoly tapasztalatokat szerzett a nemzetközi oktatási intézmények működtetése terén – tájékoztatott a debreceni önkormányzat.

Az iskola szakmai programja és IB akkreditációja az eredeti terveknek megfelelően halad, az új igazgató teljes körűen elkötelezett az iskola kialakult szellemisége, oktatási programja és a megkezdett munka folytatása iránt. A diáklétszám folyamatos növekedése mellett megkezdődött a konzultáció a következő tanévre vonatkozóan a leendő diákokkal és szüleikkel.

A cívisváros önkormányzata a továbbiakban is minden segítséget, támogatást megad az iskola sikeres működéséhez, és egyúttal köszönetét fejezi Öreg Jánosnak a Debreceni Nemzetközi Iskola érdekében az elmúlt három évben végzett munkájáért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában