séfek séfe

2019.10.22. 10:00

Stresszes volt a verseny, de igyekezett helyt állni Dominik

Dominik elmondta, megtiszteltetés volt Krausz Gábor séf mellett főzni a konyhában.

Fotó: TV2

Múlt héten esett ki a TV2-n futó Séfek séfe második évadából a debreceni Jeremiás Dominik. A gasztrorealityből távozó fiatal szakács a Naplónak elmondta: kiszakadva a műsor világából úgy érzi, megtalálta az útját, elköltözött Nyíregyházára, és egy nagyon fiatalos étteremben dolgozik. – A verseny előtt sok embertől kértem tanácsot mind szakmabeliektől, családtól, illetve barátoktól, mindenki mondta, hogy menjek és próbáljam ki magam – emlékezett vissza Dominik.

Hozzátette, nem minden arany, ami fénylik. – Be kell vallanom, eléggé stresszes volt a verseny, új környezet és új emberek, akikkel hirtelen egy csapatban kell dolgozni. A konyhában a kapkodás, az mindig jellemző volt, és a képernyő előtt ülőknek is látszott, hogy egy óra kevés volt 14 adag étel elkészítésére, de mindig sikerült a tőlünk telhető legjobb tányérokat kiadni a kezünkből – hangsúlyozta Dominik.

Eltérő karakterek összhangja

– Megtanultam például, hogy egy adott szituációból hogyan tudok kijönni a legjobban, hogy semmi ne menjen kárba, és a konyhában minél hatékonyabb legyek. Viszont emberileg is sokat adott a verseny, mivel nagyon különböző karakterek voltunk, meg kellett találni az összhangot, s alkalmazkodni a másikhoz – mondta a fiatal szakács, majd kitért a séfjére, Krausz Gáborra is. – A csapatában lenni megtiszteltetés volt, ugyanis a legfiatalabbként választott be maga mellé. A séffel elképesztően jó volt együtt dolgozni, nagyon tapasztalt, ellenben modernitás és fiatalosság jellemzi a stílusát, de ha a helyzet úgy hozza, odacsap az asztalra, viszont nyugodt, precíz ember a konyhán – vélekedett a séfjéről Dominik.

ND

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában