lezárult a szavzás

2019.08.21. 17:17

Hajdú-bihari lett az ország legszebb birtoka a közönség szerint

A derecskei Bold Agro Kft. nyerte el a közönségszavazáson a legtöbb voksot.

Fotó: Magyarország legszebb birtoka 2019

Fotó: Magyarország legszebb birtoka 2019

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az Év Agrárembere díj szervezői idén 21 birtokot találtak megfelelőnek arra, hogy azok a elnyerjék a legszebb bírtok címet. A mezőnyben összesen hat hajdú-bihari jelölt volt, ezek közül a derecskei tetszett leginkább a voksolóknak, hiszen 2279 szavazatot gyűjtöttek az augusztus 1-től 20-ig tartó versenyen, ráadásul több mint négyszáz ponttal végeztek a második helyezett előtt.

A vállalkozás egyébként Gyümölcstermesztő birtokként szállt versenybe, 150 hektáros területének kétharmadán almát termesztenek. A gyümölcsöst precíziós gépekkel tartják karban, emellett figyelnek arra is, hogy megőrizzék az érintetlen természet jellegét is. A vállalkozás három évtizede folyamatosan fejlődik, a legmodernebb eszközök mellett arra is ügyelnek, hogy a munka biztonságos legyen, ráadásul a látogatóközpontjuk miatt bárki megnézheti a birtokot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában