Van még igaz szeretet?

2019.07.20. 15:47

Jehova Tanúi megtöltötték a Főnix Csarnokot

„A szeretet soha nem múlik el” című kongresszuson a 6901 fős hallgatóságból sokan a határon túlról érkeztek.

Fotó: Kiss Annamarie

A szombati nap kiemelkedő pontja volt a keresztelkedés, amikor 56 személy adta át az életét Isten szolgálatának. A keresztelkedők közül 23 férfi, 33 nő, a legfiatalabb 12, a legidősebb 72 éves – írja közleményében a Jehova Tanúi tájékoztatási részlege.

 

Ezen a napon négy előadássorozat hangzott el. Arról esett szó, hogy napjaink problémákkal zsúfolt világában mi járul hozzá a család egységének a megőrzéséhez, és a bibliai alapelvek hogyan segítenek a férjeknek, a feleségeknek és a gyermekeknek abban, hogy szeretettel bánjanak egymással.

Vasárnap délelőtt hangzott el a kongresszus témáját kihangsúlyozó „Van még igaz szeretet ebben a gyűlölettel teli világban?” című nyilvános előadás.

A délutáni ülésszakon a résztvevők megnézhették a Jósiás életéről készült film második részét. Vajon mit tanulhat napjaink embere ebből az ókori történetből? Milyen tanulságokat vonhatunk le? Ezekre a kérdésekre kaptak választ a filmből.

Az ingyenes rendezvényre szeretettel vártak minden kedves érdeklődőt a rendezvény szervezői.

 

További információ a kongresszusról Jehova Tanúinak honlapján található.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában