Autósok, figyelem!

2019.07.15. 13:29

Így változik a közlekedés a belvárosi csőtörés miatt

A Simonffy utcai csőtörés helyreállításának idejére ideiglenes útvonalon lehet megközelíteni a Halköz Üzletház alatti mélygarázst.

Fotós: Orosz Csaba

A Debreceni Vízmű Zrt. megkezdte a Simonffy utca 13. szám előtti csőtörés elhárítását. A munka miatt a Simonffy utca a Kápolnási utca és a Hal köz közötti szakaszon napokig le lesz zárva. Ez azt jelenti, hogy a Halköz Üzletház alatti mélygarázst, a Hal közben és a Simonffy utcán lévő lakóházakat és üzleteket a Kápolnási utca felől nem lehet gépjárművel megközelíteni – olvasható a Debrecen.hu-n.

Ennek okán a Debreceni Vízmű Zrt kérésére a debreceni önkormányzat megnyitotta a Hal köz térkő burkolatú bejáratát a Széchenyi utca felől, az üzletház mellett. Az oszlopokat ideiglenesen eltávolították, a mélygarázs lehajtójánál lévő jelzőlámpát sárga villogóra állították, és ideiglenes útburkolati jellel megengedik a járművel közlekedőknek, hogy a Széchenyi utcáról balra kanyarodva érjék el a Hal közt és a Hal köz felől a mélygarázst. A Hal közből kifelé ugyanezen az útvonalon lehet közlekedni, a Széchenyi utcára pedig – a forgalmi rendnek megfelelően – csak balra, a Piac utca irányába lehet kifordulni.

 

Fontos, hogy a mélygarázsba továbbra sem lehet a Széchenyi utcáról közvetlenül bekanyarodni. Az ideiglenes forgalmi rend addig lesz érvényben, amíg a Debreceni Vízmű Zrt szakemberei befejezik a javítást.

Kérik az autósokat, hogy a környéken figyelmesen közlekedjenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában