Helyi közélet

2019.02.16. 09:57

Többször is riasztották a tűzoltókat pénteken

Hajdú-Bihar - Kutyát mentettek és tüzet is oltottak a lánglovagok. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Hajdú-Bihar - Kutyát mentettek és tüzet is oltottak a lánglovagok. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Két személygépkocsi ütközött össze tegnap kora reggel Hajdúszoboszlón az Ady Endre utcában. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók elvégezték a járművek feszültségmentesítését. Az egyik járműben egy ember, a másikban ketten utaztak, őket a mentőszolgálat kórházba szállította. A beavatkozás félpályás útzár mellett zajlott.

Rosszul lett, és nem tudott ajtót nyitni egy idős ember tegnap délelőtt Debrecenben a Hortobágy utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók károkozás nélkül bejutottak a lakásba, ahol az ott talált idős embert átadták a mentőszolgálatnak.

Kerítésbe épített esővíz elvezetőbe szorult egy kutya, pénteken a déli órákban, Hajdúböszörményben a Budai Nagy Antal utcában. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével szabadították ki az ijedt állatot, akinek végül nem esett baja.

Mintegy tizenöt méter hosszan égett az aljnövényzet tegnap délben a 47-es számú főút mellett Mikepércs közelében. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat.

Foltokban égett a nádas egy félhektárnyi területen tegnap délután, Hajdúhadházon a Nap utcában. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kézi szerszámokkal megfékezték a lángokat.

Izzott a korom egy családi ház kéményében tegnap este Fülöpön a Kossuth Lajos utcában. A helyszínen a nyíradonyi hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével szüntették meg a veszélyhelyzetet. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában