Helyi közélet

2019.02.11. 10:02

Ebéd könyvből és az internetről

Debrecen - A világháló észszerű keretek közötti használatának előmozdítására hívják fel a figyelmet.

Debrecen - A világháló észszerű keretek közötti használatának előmozdítására hívják fel a figyelmet.

Vasárnap digitalizált családi főzésre hívott debreceni családokat az Egyszülős Központ és a Kőr Dáma Egyesület, így öt debreceni család főzhetett közösen a Séf Akadémia épületében. A recepteket az idősebbek inkább szakácskönyvekből olvassák, míg a legfiatalabb generáció az internet segítségével boldogul könnyebben. A közösségi főzéskor lehetőség nyílt „okosan” használni a világhálót.

Egyedülálló digi­talizált családi főzésre hívott debreceni családokat az Egyszülős Központ és az idén húsz­éves Kőr Dáma Egyesület.

– A biztonságos internet napjának apropóján arra gondoltunk, hogy a téma komolyságára tekintettel egész februárban ebben a témakörben szervezünk programokat – mondta Nagy Anna, a budapesti Egyszülős Központ vezetője a szombati sajtótájékoztatón.

Vasárnap öt debreceni család főzött közös családi ebédet a Séf Akadémia épületében. – A recepteket a nagymamák és a szülők is legszívesebben szakácskönyvekből olvassák, míg a legfiatalabb generáció az internet segítségével boldogul könnyen a konyhában. A vasárnapi közösségi főzés alkalmával így kiváló lehetőség nyílt „okosan” használni a világhálót – tájékoztatott Porkoláb Gyöngyi, a Kőr Dáma Egyesület elnöke.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában