Helyi közélet

2017.10.19. 10:20

Többször is felcsaptak szerdán a lángok Debrecenben

Hajdú-Bihar - Árokba borult személyautóhoz és gyalogosokat veszélyeztető tetőhöz is riasztották a lánglovagokat. Ügyeleti híreink.

Hajdú-Bihar - Árokba borult személyautóhoz és gyalogosokat veszélyeztető tetőhöz is riasztották a lánglovagokat. Ügyeleti híreink.

A Domokos Lajos utcában egy személygépkocsi gyulladt ki tegnap reggel. A kiérkező tűzoltók egy vízsugárral oltotta el a lángokat. A mentőszolgálat a tulajdonost füstmérgezés gyanújával kórházba szállították. A gépkocsiban jelentős anyagi kár keletkezett.

Délelőtt egy Nap utcai lakóház tetején lazultak meg a téglák, amelyek a gyalogos forgalmat veszélyeztették. A helyi lánglovagok kihúzós létra segítségével elhárították a veszélyt, így anyagi kár nem keletkezett, személyi sérülés nem történt.

[related-post post_id="3653271"]

Egy személygépkocsi árokba borult Gáborjánban, a Fő utcában ugyancsak délelőtt. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók a járművet átvizsgálták és elvégezték a feszültségmentesítést. Az autóba egy ember utazott, ő nem sérült meg, de nagyobb anyagi kár keletkezett.

Szelektív hulladéktároló gyulladt ki délután Debrecenben, a Doberdó utcában. A tűzoltók egy vízsugárral eloltották a tüzet. Anyagi kár nem keletkezett.

Gáborján külterületén fél hektár száraz gaz és nádas gyulladt fel késő este. A berettyóújfalui tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet. Anyagi kár itt sem keletkezett.

[related-post post_id="3653149"]

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 5 személyt fogott el, akik közül 4 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg 1 főt a vele szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 8 személyt állítottak elő, köztük 2 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 11 esetben történt.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában