Helyi közélet

2017.10.13. 10:46

Agyrázkódást szenvedett a cirkuszos Debrecenben

Debrecen - Szerencsés kimenetelű baleset zavarta meg a Richter Flórián Cirkusz csütörtök esti egyébként rendkívül színvonalas előadását.

Debrecen - Szerencsés kimenetelű baleset zavarta meg a Richter Flórián Cirkusz csütörtök esti egyébként rendkívül színvonalas előadását.

A brazil The Flying Sergio lengőtrapéz csoport már éppen befejezte hármas szaltóval csúcspontra jutó produkcióját, amikor a fogó ember szokás szerint beleugrott az alul kifeszített hálóba, hogy onnan a szélébe kapaszkodva egy fordulat után földet érve fogadja a tapsokat. Csakhogy a nagydarab fiatalember becsapódásakor a hálót feszítő egyik fémoszlop kiszabadult a helyéről (a dolog pikantériája, hogy azon az oldalon előzőleg éppen ő ellenőrizte a tartását), és a háló féloldalra bicsaklott, benne a fogóval, aki egy darabig mozdulatlanul feküdt, majd a fejét fogta folyamatosan. Miután a csálén álló hálót leeresztették, támogatva ugyan, de saját lábán hagyta el a cirkuszsátrat. Nem sokkal ezután mentő érkezett hozzá, és elszállították.

– Agyrázkódást szenvedett, de már jól van, velünk dolgozik, így már pénteken is fellép csoportjával – mondta el a Napló érdeklődésére Richter Flórián, a cirkusz vezetője.

HBN–Égerházi Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában