Helyi közélet

2017.09.03. 21:10

Eseménydús napjuk volt a tűzoltóknak Hajdú-Biharban

Hajdú-Bihar - Több helyszínre is ki kellett vonulniuk a Hajdú-bihari tűzoltóknak.

Hajdú-Bihar - Több helyszínre is ki kellett vonulniuk a Hajdú-bihari tűzoltóknak.

Szombaton késő délután Hajdúböszörményben, a Táltos utcán egy családi ház udvarán, száz négyzetméteren égett a száraz fű. A hajdúböszörményi tűzoltók egy vízsugárral eloltották a lángokat.

Vasárnap reggel Hajdúdorogon, a Mátyás körúton tíz négyzetméteren füstölt a trágya. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal beavatkoztak.

Balkány külterületén egy személygépkocsi árokba csúszott, majd fának csapódott vasárnap délben. A helyszínre az nyíradonyi és a szakolyi tűzoltók vonultak, akik az autót áramtalanították. A járműben összesen hárman utaztak, egy gyermeket a mentőszolgálat kórházba szállított.

Vasárnap délután Debrecenben, a Kürtös utcában egy családi ház tetőszerkezetébe méhek költöztek. A debreceni hivatásos tűzoltók a méhek befogásában létrával segítettek a méhésznek.

A 33-as számú főút hetvennyolcadik kilométerszelvényénél Hortobágy előtt személygépkocsi árokba hajtott, vasárnap délután. A hajdúszoboszlói és a balmazújvárosi tűzoltók érkeztek a helyszínre, akik áramtalanították az autót. Két ember sérült a balesetben, őket a mentők kórházba szállították.

Vasárnap késő délután egy kisebb fatároló égett Hajdúszoboszlón, a Hóvirág utcában. A helyi tűzoltók egy vízsugárral eloltották a lángokat.

- Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában