Helyi közélet

2017.08.19. 11:29

Piros lámpán áthajtó autós okozott balesetet egy debreceni kereszteződésben

Hajdú-Bihar - Debrecenben és Létavértesen autók karamboloztak, Hajdúböszörményben egy kerékpárost gázoltak el pénteken.

Hajdú-Bihar - Debrecenben és Létavértesen autók karamboloztak, Hajdúböszörményben egy kerékpárost gázoltak el pénteken.

Egy 63 éves férfi augusztus 18-án 14 órakor Hajdúböszörményben személygépkocsival a Petőfi Sándor utcán haladt, és amikor a Korpona utca kereszteződéséhez ért, nem biztosított elsőbbséget egy kerékpárosnak. A baleset következtében a 60 éves kerékpáros nő könnyű sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Fotó: police.hu

Debrecenben a Tisza István utcán augusztus 18-án 12 óra 5 perckor egy 70 éves férfi autójával a Hatvan utca kereszteződésébe a közlekedési lámpa tilos jelzését figyelmen kívül hagyva hajtott be és összeütközött egy másik személygépkocsival. A baleset során egy 59 éves nő könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja.

Fotó: police.hu

Egy 25 éves férfi személygépkocsival augusztus 18-án 16 óra 15 perckor Létavértesen az Árpád téren nem tartott megfelelő követési távolságot és kocsijával nekiütközött az előtte haladó autónak. A baleset következtében egy 3 éves kisfiú és 5 éves kislány könnyű sérüléseket szenvedtek. Az eset körülményeit a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság vizsgálja.

Fotó: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában