Helyi közélet

2017.08.11. 11:09

Nagy öröm az új bringa

Kaba - Második alkalommal választották a hónap kézbesítőjének az előfizetők.

Kaba - Második alkalommal választották a hónap kézbesítőjének az előfizetők.

Gere Lajos Attila főállású újságkihordóként 15 éve rendületlenül szolgálja kedves városa lakóit. Évekkel ezelőtt az önkormányzatnál dolgozott, ahol megkapta ezt az állásajánlatot, amit elfogadott és azóta is nagyon szereti munkáját. A díjbeszedést is maga végzi, utcánként szedi össze a pénzt, leggyakrabban a hónap utolsó vasárnap délutánján, amikor mindenki otthon van. Úgy érzi, ez az állás nagyon illik a személyiségéhez, szereti tartani a kapcsolatot az emberekkel, imád beszélgetni az olvasókkal.

– Tökéletes a kapcsolat köztem és az előfizetők között, próbálok mindig mindenkinek megfelelni, úgy érzem, ők is szeretnek engem – mesélte a kézbesítő. Minden reggel hétkor az olvasóknál van az újság, van, aki már korán reggel várja őt. Mindig biciklivel közlekedik, és sosem tér le a megszokott útvonalról, a kutyák is nagyon megszokták, egyszer sem támadtak még rá.

A szavazók közül kisorsolt két szerencsés nyertes, az ebesi Balogh Béla és a kabai Békési Kálmánné Bárdosi Magdolna marketingvezetővel. Fotó: Derencsényi István

Elmondta, egészen a nyugdíjig szeretne ezzel foglalkozni, és ha az egészsége engedi, akkor még azután is.

Mindemellett szeretek barkácsolni, hobbiállatokkal foglalkozni, kikapcsolódni. Hat motor és immáron két kerékpár tulajdonosaként minden műszaki dolog érdekel – beszélt a hobbijairól a hónap kézbesítője. Legutóbb is kerékpárt nyert, de az már kicsit megviselt a nagyon sok kézbesítői út miatt, hiszen 171 háztartás tartozik hozzá.

– Szerintem szükség van az újságra, és szeretik is az emberek, a sok nyugdíjas előfizetőm minden hírt a Hajdú-bihari Naplóból tud meg. Elégedett vagyok a munkámmal, ami mellett otthon is tudok tevékenykedni – tette hozzá Gere Lajos Attila.

HBN–BK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában