Helyi közélet

2017.07.24. 11:41

Tizenéves lány lopott meg egy férfit a Kossuth téren

Debrecen - A debreceni rendőrök azonosították és kihallgatták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalkorút.

Debrecen - A debreceni rendőrök azonosították és kihallgatták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalkorút.

Egy férfi arról tett bejelentést a rendőrségre július 23-án 10 óra körül, hogy meglopta egy fiatal nő a Kossuth téren. A gyanúsított leült a padra a sértett mellé, majd megragadta a férfi táskáját és elfutott vele a Halköz irányába.

A sértett elmondta, hogy a táskában készpénz volt, valamint a személyes iratai és a kulcsai. A rendőrök azonnal a helyszínre mentek és a férfitől kapott személyleírás, valamint a térfigyelő kamerák felvételei alapján azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalkorút, akit a Külsővásár téri autóbusz-pályaudvaron elfogtak és a Debreceni Rendőrkapitányságra előállítottak. A nyomozók az eltulajdonított táskát a Széchenyi utcában megtalálták és lefoglalták. A 16 éves újlétai lakos beismerő vallomást tett. A rendőrség vele szemben lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában