Helyi közélet

2017.07.06. 07:45

Kinek segítene először? A válasza többet elárul önről, mint gondolná

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A kérdésre gondolkodás nélkül kell válaszolnia, ugyanis azonnal döntenie kell. 

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A kérdésre gondolkodás nélkül kell válaszolnia, ugyanis azonnal döntenie kell. 

1. A néni:

Igazán jól nevelt, tiszteli az időseket. A problémákat mindig racionálisan közelíti meg és soha nem cselekszik gondolkodás nélkül. Nehezen tudja elfogadni a világ igazságtalanságait és mindig készen áll arra, hogy elvégezze azt a munkát, amelyet mások nem szeretnének.

2. A kisgyerek:

A választása alapján ön egy nagyon érzékeny ember, valószínűleg már többször megbántották az életben. A kedves emberek közé tartozik, de rózsaszín szemüvegen keresztül látja a világot. A barátai tudják, hogy mindig számíthatnak önre.

3. A gipszelt lábú férfi: 

A partik lelke, ugyanakkor nem szereti a fontoskodást és soha nem tesz többet, mint amire megkérik. Erős személyiség, aki mágnesként vonz magához másokat.

4. A nővér:

Laza és optimista, nem veszi komolyan a világ problémáit. Könnyen megtalálja a közös hangot másokkal, kíváncsi természetű és imádja a kalandokat, képtelen a négy fal közé zárva tölteni az időt.


Minden sofőrnek megvan a maga szokása, hol fogja a kormányt vezetés közben, de bele sem gondolunk, ez mi mindent mond el rólunk. Válassza ki az önre jellemző mozdulatot, és fedje fel a lapot!

Annyi a feladata, hogy az illusztrációról jelöljön meg egy embert és azonnal kiderül, milyen személyiség valójában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában