Helyi közélet

2017.07.07. 11:53

Fának hajtott egy ittas nő Debrecenben, Nádudvarnál fejre állt egy Volkswagen

Hajdú-Bihar - Három közlekedési balesetnél helyszíneltek csütörtökön a hajdú-bihari egyenruhások.

Hajdú-Bihar - Három közlekedési balesetnél helyszíneltek csütörtökön a hajdú-bihari egyenruhások.

Árokba csapódott és felborult egy Volkswagen július 6-án 10 óra körül a 3405-ös számú úton, miközben Nádudvar felől Nagyhegyes irányába közlekedett. A baleset körülményei egyelőre tisztázatlanok, az autót vezető 45 éves férfi könnyű sérüléseket szenvedett. Az esetet a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság vizsgálja.

Egy 66 éves férfi közlekedett az általa hajtott lovas kocsival július 6-án 15 óra körül Tégláson, a Böszörményi úton a 4-es számú főút irányába, amikor eddig tisztázatlan körülmények között leesett a szekérről. A baleset következtében a férfi az elsődleges orvosi vélemény alapján súlyos sérüléseket szenvedett. Az eset körülményeit a Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja.

Egy nő közlekedett az általa vezetett Mitsubishival július 6-án 22 óra körül Debrecenben, az Ótemető utcán a Víztorony utca irányába. A sofőr közlekedése során eddig tisztázatlan körülmények között felhajtott az útpadkára a gépkocsival, majd egy fának ütközött. A rendőrök a nővel szemben a helyszínen alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott, ezért további mintavétel céljából előállították a rendőrkapitányságra. Az elsődleges orvosi vélemény alapján a 29 éves nő könnyű sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában