Helyi közélet

2017.06.11. 08:45

Polgármesteri elismerés a nyomozónak

Hajdúdorog - Csige Tamás, Hajdúdorog polgármestere elismerő oklevelet adott át a Hajdúdorogi Rendőrőrs egyik nyomozójának.

Hajdúdorog - Csige Tamás, Hajdúdorog polgármestere elismerő oklevelet adott át a Hajdúdorogi Rendőrőrs egyik nyomozójának.

Hajdúdorog város képviselő-testülete 2017. június 9-én ünnepi ülést tartott a testvérvárosok delegációjának részvételével. Az ülésen Csige Tamás polgármester, a hajdúdorogiak biztonságérzetének javítása érdekében kifejtett eredményes tevékenységéért Majoros Attila Tamás c. r. törzszászlósnak elismerő oklevelet és tárgyjutalmat adott át. A Hajdúdorogi Rendőrőrs bűnügyi nyomozója huzamosabb ideje kiemelkedő, alapos munkát lát el a városban, tevékenységének köszönhetően javult a bűnmegelőzés valamint a nyomozási- és felderítési eredményesség. A nyomozó nagyon jó kapcsolatot ápol a helyi lakosossal, akiknek elnyerte a bizalmát. Az átadást követően Dr. Dienes Imre r. alezredes, Hajdúböszörmény rendőrkapitánya gratulált beosztottjának.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában