Helyi közélet

2017.06.16. 13:08

Ki mivel tölti a nyári hónapokat?

Debrecen - Munka, utazás, fesztiválok: megkérdeztük olvasóinkat, milyen programot terveznek a nyárra.

Debrecen - Munka, utazás, fesztiválok: megkérdeztük olvasóinkat, milyen programot terveznek a nyárra.

– Megvannak a terveim a nyárra: az biztos, hogy dolgozni fogok, és ha az időm engedi, hétvégenként egy-egy buli is belefér majd. Nyaralás lesz: pár napra elmegyünk a barátnőmmel és a családdal Pestre, valamint a Balatonhoz – válaszolta Radócz Imre.

Radócz Imre

– Munkával telik: szeretném megszerezni teherautóra is a jogosítványt. Kikapcsolódásnak marad a tópart és a horgászat, mert világot látni idén nem fogok – fogalmazott Husi István.

Husi István

Bujdosó Gréta is jogsira gyűjt, így számára is dolgosnak ígérkezik a nyár. De ha adódik rá idő és pénz, a barátokkal majd összeülnek egy görbe estére pár alkalommal.

Bujdosó Gréta

– Mivel most érettségiztem, így egy időre leteszem a tankönyveket, és a pihenésen, feltöltődésen lesz a hangsúly. Úgy tervezzük, a baráti társasággal a Balatonra, a családdal pedig a hegyekbe megyünk - felelte kérdésünkre Boros Róbert.

Boros Róbert

– Próbálom kihasználni, hogy az egyetem előtt még lesz egy szabad nyaram, így leginkább relaxálni és fesztiválozni fogok. Azért a baráti körrel jó lenne eljutni valahová – morfondírozott Barnucz Gréta.

Barnucz Gréta

Szűcs Donát az elkövetkező hónapokban az emelt szintű angol érettségire és a nyelvvizsgára készül, emellett júliusra a fürdőben vállal munkát.

Szűcs Donát

HBN|Fotók: Molnár Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában