Helyi közélet

2017.06.25. 16:46

Belekóstoltunk a puszta ízeibe

Debrecen - Ismét belekóstolhattak a magyar gasztronómia eredeti ízeibe, megismerhették a hagyományos ételeket a vendégek a hétvégén a Nagyerdőn megrendezett Debrecziner Gourmet Fesztiválon.

Debrecen - Ismét belekóstolhattak a magyar gasztronómia eredeti ízeibe, megismerhették a hagyományos ételeket a vendégek a hétvégén a Nagyerdőn megrendezett Debrecziner Gourmet Fesztiválon.

A séfeknek a puszta élővilágára támaszkodva szürkemarhából, házi bivalyból, rackából, vagy gyöngytyúkból kellett elkészíteniük fogásaik egy részét, miközben népszerűsítették a vendéglátói szakmákat.

 

[/caption]

HBN

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában