Helyi közélet
2017.06.25. 16:46
Belekóstoltunk a puszta ízeibe
Debrecen - Ismét belekóstolhattak a magyar gasztronómia eredeti ízeibe, megismerhették a hagyományos ételeket a vendégek a hétvégén a Nagyerdőn megrendezett Debrecziner Gourmet Fesztiválon.
Debrecen - Ismét belekóstolhattak a magyar gasztronómia eredeti ízeibe, megismerhették a hagyományos ételeket a vendégek a hétvégén a Nagyerdőn megrendezett Debrecziner Gourmet Fesztiválon.
A séfeknek a puszta élővilágára támaszkodva szürkemarhából, házi bivalyból, rackából, vagy gyöngytyúkból kellett elkészíteniük fogásaik egy részét, miközben népszerűsítették a vendéglátói szakmákat.
[/caption]
HBN
Ezek is érdekelhetik
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre