Helyi közélet

2017.05.11. 12:46

Útlezárásokkal kell szembenéznünk a Nagyvásár ideje alatt

Debrecen - Május 12. és 14. között rendezik meg Debrecenben az Országos Tavaszi Kirakodóvásárt a Böszörményi úton. A vásár zavartalan lebonyolítása érdekében útlezárások lesznek érvényben.

Debrecen - Május 12. és 14. között rendezik meg Debrecenben az Országos Tavaszi Kirakodóvásárt a Böszörményi úton. A vásár zavartalan lebonyolítása érdekében útlezárások lesznek érvényben.

Május 12-én, pénteken 17 óra 30 perctől a szervezők teljes szélességben lezárják a Böszörményi út Füredi út és Doberdó utca közötti, a Bolyai utca Böszörményi út és Thomas Mann utca közötti, illetve a Békessy Béla utca Böszörményi út és Görgey utca közötti szakaszát.

Éppen ezért május 12-én 17 óra 30 perctől május 14-én üzemzárásig a 15/15Y-os, 22-es, 22Y-os, 24-es, 24Y-os, 34-es, 35-ös, 35Y-os, és 36-os autóbuszok a következő terelőútvonalon közlekednek:

Részletes terelőútvonalak:

15-ös és 15Y-os autóbuszok

Széna tér/Bayk András utca irányába: a Doberdó utca - Kartács utca - Békessy Béla utca - Mikszáth Kálmán utca - Thomas Mann utca - Nádor utca - Füredi út - Böszörményi út - tovább az eredeti útvonalon

Doberdó utca irányába: A Tűzoltóság megállóhelyig az eredeti Útvonalon, majd a Böszörményi Út - Füredi út - Nádor utca - Thomas Mann utca - Mikszáth Kálmán utca - Békessy Béla utca - Kartács utca - Doberdó utca terelő útvonalon közlekednek.

22-es és 22Y-os autóbuszok

A Vincellér utcától a Tűzoltóság megállóhelyig az eredeti útvonalon, majd a Böszörményi út- Füredi út - Nádor utca - Thomas Mann utca - Mikszáth Kálmán utca - Békessy Béla utca - tovább az eredeti útvonalon közlekednek.

24-es és 24Y-os autóbuszok

A Csokonai Vitéz Mihály Gimnázium megállóhelyig az eredeti útvonalon, majd a Békessy Béla utca - Mikszáth Kálmán utca - Thomas Mann utca - Nádor utca - Füredi út - Böszörményi út - tovább az eredeti útvonalon közlekednek.

34-es, 35-ös, 35Y-os és a 36-os autóbuszok

Józsa irányába: A Tűzoltóság megállóhelytől a Böszörményi út - Füredi út - Nádor utca – Thomas Mann utca - Mikszáth Kálmán utca - Békessy Béla utca - Kartács utca - Doberdó utca - Böszörményi út - tovább az eredeti útvonalon közlekednek.

A járatok a Doberdó utcán a belső oldalon, a 11-es autóbuszok indulóhelyén állnak meg, valamint a helyközi autóbuszoknak fenntartott Árpád Vezér Általános Iskola elnevezésű megállóhelyen is megállnak.

Segner tér irányába: A Branyiszkó utca megállóhely után a Böszörményi út - Doberdó utca – Kartács utca - Békessy Béla utca - Mikszáth Kálmán utca - Thomas Mann utca - Nádor utca – Füredi út - Böszörményi út - tovább az eredeti útvonalon közlekednek.

A járatok a Doberdó utcán a külső oldalon, a 23-as autóbuszok indulóhelyén állnak meg.

Az autóbuszok a terelőútvonalon található megállóhelyeken megállnak.

Május 12-én az alábbi az járatok indulnak utoljára az eredeti útvonalon:

 • 15-ös: a Doberdó utcától 16:54-kor, a Széna térről 16:34-kor
 • 15Y-os: a Doberdó utcától 17:06-kor, a Bayk András utcától 16:46-kor
 • 22-es: a Vincellér utcától 16:55-kor
 • 22Y-os: a Vincellér utcától 16:08-kor
 • 24-es: a Vincellér utcától 16:30-kor
 • 24Y-os: a Vincellér utcától 15:45-kor
 • 34-es: a Segner térről 16:50-kor, Felsőjózsáról 16:58-kor
 • 35Y-os: a Segner térről 17:03-kor, a Felsőjózsai utcától 17:08-kor
 • 36-os: a Segner térről 17:10-kor, az Alsójózsai utcától 16:43-kor
 • A Tavaszi Országos Kirakodóvásárra történő eljutáshoz a Nagyállomás és a Doberdó utca között közlekedő 2-es villamost ajánljuk - írja közleményében a DKV Zrt.


  Debrecen - A Debreceni Tavaszi Országos Kirakodóvásár területén kerékpáros regisztrációval is várják az érdeklődőket a debreceni rendőrök.

  Az országos vásárnaptárhoz igazítják a Mihály-napit is.

  Hírlevél feliratkozás
  Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

  Ezek is érdekelhetik

  Hírlevél feliratkozás
  Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

  Rovatunkból ajánljuk

  További hírek a témában