Helyi közélet

2017.05.22. 12:41

Ékszerboltból lopott egy 18 éves fiú Debrecenben

Debrecen - A debreceni rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást a gyanúsítottal szemben.

Debrecen - A debreceni rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást a gyanúsítottal szemben.

Lopás megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Debreceni Rendőrkapitányság a 18 éves SZ. Richarddal szemben.

Egy debreceni bevásárlóközpont ékszerüzletének eladója tett bejelentést a rendőrségre április 29-én 14 óra körül arról, hogy egy férfi ellopott két karórát a boltjukból. A rendőrök a helyszínre mentek, ahol az eladó elmondta nekik, hogy az elkövető az egyik órát a kezén hagyva, a másikat pedig a zsebébe rejtve elfutott, azonban a bevásárlóközpont egyik bejáratánál egy férfi visszatartotta a járőrök kiérkezéséig. A rendőrök a 18 éves férfit elfogták, majd előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. Sz. Richard beismerő vallomást tett.

A pocsaji lakossal szemben a rendőrség a nyomozást a napokban befejezte és az ügy iratait bíróság elé állítási javaslattal továbbította a járási ügyészség részére - közölte hivatalos honlapján a rendőrség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában