Helyi közélet

2017.04.03. 08:45

Néggyel kevesebb vaddisznó zavarkodik a Kartács utca körül

Debrecen - Mint arról beszámoltunk, a városi rendőrkapitányság februárban <a href="/megvan-az-engedely-a-debrecen-belteruleten-koszalo-vaddisznok-kilovesere/3372421" target="_blank">megadta az engedélyt</a> a Kartács utca környékén gyakran feltűnő és kárt okozó vaddisznók ritkítására. Az erdős részen történő elejtésükkel Varga Ferenc hortobágyi vadászt bízták meg.

Debrecen - Mint arról beszámoltunk, a városi rendőrkapitányság februárban megadta az engedélyt a Kartács utca környékén gyakran feltűnő és kárt okozó vaddisznók ritkítására. Az erdős részen történő elejtésükkel Varga Ferenc hortobágyi vadászt bízták meg.

A tőle kapott beszámoló szerint csütörtökön este az Auguszta és a TEVA Gyógyszergyár közötti erdősült területen sikerült négy vaddisznót lelőnie, majd azokat az illetékes vadásztársaság részére átadta. Folytatja a vaddisznók belterületi mozgásának a figyelését, további példányok kilövése várható, erről majd részletesen is beszámolunk.

HBN


A rendőrség engedélyezte a polgármesteri hivatal számára azoknak a vaddisznóknak a kilövését, amelyek a Kartács utca, a Móricz Zsigmond körút és a Pallagi út határolta területeken jelentek meg a közelmúltban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában