Helyi közélet

2017.03.23. 16:41

Szekrényben rejtőzködött a gyanúsított

Pocsaj - Azonosították, őrizetbe vették, majd a bíróság elrendelte a lopási kísérlettel gyanúsított férfi előzetes letartóztatását.

Pocsaj - Azonosították, őrizetbe vették, majd a bíróság elrendelte a lopási kísérlettel gyanúsított férfi előzetes letartóztatását.

Egy családi ház szekrényében rejtőzködött el a rendőrök elől az a 37 éves esztári férfi, aki engedély nélkül ment be két ház területére március 19-én az éjszakai órákban.

A rendőröket másnap egy férfi értesítette, akitől idős rokona kért segítséget telefonon, mikor zajt hallott az előszobából. A gyanúsítottat a bejelentő és annak családja is látta, amint kilép a házból, megpróbált elmenekülni, ám a kerítésen nem tudott átmászni, így bement a kerti illemhelyre és magára zárta az ajtót. Rövid időn belül azonban kirohant, majd a hátsó kerítésen átmászott és elfutott.

Fotó: police.hu

Széleskörű adatgyűjtés után a rendőrök azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható B. Ferencet, aki korábban a gyanú szerint egy másik ház udvarába is bement, ám onnan semmit nem tudott elvinni, mivel megzavarták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában