Helyi közélet

2017.03.11. 11:14

Bicikliseket ellenőriztek Debrecenben

Debrecen - A debreceni rendőrök felhívták a kerékpárosok figyelmét a biztonságos közlekedésre, valamint a kötelező tartozékok fontosságára.

Debrecen - A debreceni rendőrök felhívták a kerékpárosok figyelmét a biztonságos közlekedésre, valamint a kötelező tartozékok fontosságára.

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály munkatársai 2017. március 10-én Debrecenben a Sámsoni út és Nagy Jenő utca kereszteződésében található kerékpár- és gyalogúton közlekedő bicikliseket ellenőrizték. A rendőrök megvizsgálták a járműveket, azok kötelező tartozékait és felhívták a kerékpárosok figyelmét a láthatóságot segítő eszközök használatának fontosságára. Az egyenruhások tájékoztatták a kerékpárosokat, hogy a láthatósági mellény viselése lakott területen kívül éjszaka és korlátozott látási viszonyok között a kerékpárúton haladva is kötelező. A rendőrök a szabálykövető közlekedők részére láthatósági karpántot adtak.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság a közlekedési balesetek megelőzése érdekében felhívja a járművezetők figyelmét a szabálykövető, körültekintő közlekedésre.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában